-CuTeMiUt78-

~salam perkenalan~ ..kebahgiaan tidak akan hadir dengan sekelip mata, ianya harus dipupuk dengan perasaan kasih sayang yang tidak berbelah bagi...

Jumaat, 15 Ogos 2008

Kena tag ler plak..

Salam semua,

Eeeiii...tak sangka plak kena tag ngan si shafa ni..
emmmm...nak jawab pe erk.. aku bukan reti sangat tag ni....
apapun aku cuba jawab erk shafa..
thanks ler sebab tag kita.. heh..heh..

What were you doing 5 years ago?
- tahun 2003 erk..masa tu aku dah keja kat Ramatex ni di batu Pahat, Johor.
- still single tapi ramai pakwe..heh..heh..

What were the 5 things on your to do list today (15 Ogos 08, Friday)?
- emmmm...nak finished kan work for today
- nak settlekan semua keja yg tak siap sebelum balik ni, sebab esok tak keja
- nak balik cepat ari ni, dah berapa ari asyik balik lambat je
- nak cepat rest, dah letih ni
- nak main2 ngan dak bulat amirul

What are 5 snacks that you enjoy?
- jajan2
- kerepek2
- coklat2
- biskut2
- senang citer all snacks ler..(blh gitu)

What are 5 things that you would do if you were a billionaire?
- surely ler nak settlekan semua hutang
- nak buat rumah beso..puas hati klu adik beradik dtg ramai2
- nak bawa family gi haji
- nak round the world
- nak buat bisnes

What are 5 jobs you’ve had?
- as a clerk masa lepas spm nak tunggu panggilan mana ipt
- as a assitant designer kat CM KL, buat design emboidery
- as a telemarketer, promote hotel pe tak ingat, tahan sebulan je..
- as a assitant production kat Gurdian Pharmacy jln sultan Ismail, ala kat PUDU KL
- now as a production Excutive di kilang Ramatex Textile di Batu Pahat, Johor. (kg suami aku)

Who are 5 persons you want to tag?
sapa erk aku nak tag..klu taknak tag sapa2 blh tak..

3 Ulasan:

  • Di 15 Ogos 2008 2:32 PTG, Blogger shafa berkata...

    bagus...markah cikgu beri 90%...
    xlojik ler nk bg 100% wpn sume dijwb berdasarkan teori 5 point...
    bagus2...usaha lg tuk 100% yer...

     
  • Di 15 Ogos 2008 6:02 PTG, Blogger ~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

    oo..ponah duk kl upernyer...skrg...jb yooo...jauh d selatan nunn

     
  • Di 15 Ogos 2008 6:25 PTG, Blogger cutemiut78 berkata...

    ~shafa~ la..gitu ler plak. emmm..kira ok ler tu erk. dpt gak 90%. Mekacih

    ~mama afif~ ha'ah dulu study kat UiTM Shah Alam, asal memang org JB. Kawin ngan org BP. So jd ler org BP ler plak..

     

Catat Ulasan

Langgan Catat Ulasan [Atom]

Pautan pada catatan ini:

Buat Pautan

<< Laman utama